T +31(0)20 670 65 60 T +31(0)70 361 70 02 info@silkadvocaten.nl
NL / EN
i
Picture of Gerlinde Sanders Picture of Gerlinde Sanders

Gerlinde Sanders

Gerlinde Sanders studeerde Nederlands en notarieel recht in Nijmegen. Zij is in 1996 als advocaat begonnen, werkzaam in het personen- en familierecht, erfrecht en het faillissementsrecht. In 2001 maakte zij een tijdelijke overstap uit de advocatuur: nagenoeg zeven jaar is zij werkzaam geweest bij het wetenschappelijk bureau (civiele sectie) van de Hoge Raad. In februari 2008 keerde Gerlinde terug in de advocatuur: aanvankelijk werkzaam in het personen- en familierecht alsook in het vastgoed. Daarna heeft zij zich opnieuw gespecialiseerd in het erfrecht. Sinds 2016 heeft zij als advocaat-partner bij een middelgroot kantoor gewerkt. Met ingang van 1 september 2021 heeft Gerlinde zich bij SILK Advocaten & Mediators aangesloten.

Empathie, daadkracht en maatwerk

Gerlinde combineert empathie en daadkracht om haar cliënten zo goed mogelijk bij te staan. Door goed te luisteren en vervolgens zorgvuldig de relevante informatie te analyseren begeleidt zij haar cliënten. Haar passie is het begeleiden van een op maat gemaakte oplossing die het liefst zo eenvoudig mogelijk wordt vorm gegeven. En, cliënten zijn pas echt geholpen als het een praktische oplossing is die op lange termijn goed houdbaar is.

Erfrecht en familierecht specialist

Gerlinde heeft een zeer ruime ervaring in het erfrecht, personen- en familierecht, zowel als advocaat als mediator. Haar ruime ervaring in het vastgoedrecht blijkt van grote waarde in haar praktijk. Zij is zowel lid van de Vereniging voor Erfrecht Advocaten in Nederland (VEAN) als van de Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). Zij heeft in 2010 de Grotius Vastgoed succesvol doorlopen, in 2011 de specialisatie opleiding familierecht van de vFAS voorspoedig afgerond en in 2015 de erfrecht specialisatie opleiding met het behalen van haar certificaat afgesloten.

Gerlinde houdt kantoor in Den Haag, en spreekt op verzoek ook af in Amsterdam of Alphen aan den Rijn.

Woonachtig in Alphen aan den Rijn

Gerlinde woont met haar echtgenoot en hun vier kinderen in Alphen aan den Rijn.

Rechtsgebiedenregister NOvA