T +31(0)20 670 65 60 T +31(0)70 361 70 02 info@silkadvocaten.nl
NL / EN
i
Picture of Monique Beijersbergen Picture of Monique Beijersbergen

Monique Beijersbergen

Sinds haar afstuderen in 2008 is Monique Beijersbergen werkzaam als advocaat gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Zij houdt zich bezig met zaken op het gebied van het personen- en familierecht in de ruimste zin van het woord. Monique behandelt ook veel internationale zaken. 

Betrokken advocaat met een oplossingsgerichte aanpak

Het uitgangspunt is altijd om in onderling overleg tot goede afspraken te komen. Wanneer dit niet mogelijk blijkt, staat Monique haar cliënten bij in een procedure. De werkwijze van Monique kenmerkt zich door betrokkenheid, kwaliteit en oplossingsgerichtheid. 

Familierecht specialist

Monique heeft met goed gevolg de juridische opleiding familierecht, de juridische specialisatie familierecht en de mediationopleiding van de Vereniging van Familie- en Erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) afgerond. Monique begeleidt sindsdien als scheidingsmediator toekomstige ex-partners tijdens hun (echt)scheiding bij het maken van afspraken.

Bijzondere curator

In 2017 heeft Monique met goed gevolg de specialisatieopleiding bijzondere curator in jeugdzaken afgerond. Zij wordt sindsdien regelmatig door de rechtbank benoemd tot bijzondere curator in afstammingszaken.   

Nevenwerkzaamheden

Monique is lid van de vereniging Familierecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS) en de regio coördinator Den Haag en Leiden van de vFAS. Zij is werkzaam als medewerker van het tijdschrift Rechtspraak Familierecht (RFR) en annotator voor het tijdschrift Jurisprudentie in Nederland (JIN).

Woonachtig in Leiden

Monique woont samen in Leiden. 


 

Rechtsgebiedenregister NOvA