T +31(0)20 670 65 60 T +31(0)70 361 70 02 info@silkadvocaten.nl
NL / EN
i
Picture of Zoë Vis Picture of Zoë Vis

Zoë Vis

In 2016 heeft Zoë Vis de master Jeugdrecht en in 2017 de master Civiel Recht aan de Universiteit Leiden met goed gevolg afgerond. Gedurende haar studie ontwikkelde zij een grote belangstelling voor het familierecht. Zoë heeft gedurende deze tijd ervaring opgedaan in het personen- en familierecht bij Groenendijk & Kloppenburg Advocaten, waar zij begon als student-stagiaire en vervolgens enkele jaren als juridisch secretaresse en juridisch medewerker heeft gewerkt. 

Ervaring bij het Gerechtshof Den Haag

Voordat Zoë bij SILK Advocaten & Mediators in dienst trad is zij anderhalf jaar als juridisch medewerker familierecht werkzaam geweest bij het Gerechtshof Den Haag. Daar heeft zij een goede kijk gekregen op de wijze waarop rechterlijke beslissingen tot stand komen en heeft zij geleerd om zaken van twee kanten te bekijken.
 
Na haar tijd bij het Gerechtshof Den Haag heeft Zoë nog enige tijd als advocaat bij Van Hilten Advocaten & Mediators te Amsterdam gewerkt.  

Luisterend oor en een scherpe blik

Zoë kan goed luisteren, heeft een scherpe juridische blik en werkt gestructureerd.

Familierechtspecialist

Zoë staat cliënten bij op alle gebieden van het familierecht. Bij de behartiging van de belangen van haar cliënten, verliest Zoë het belang van betrokken kinderen niet uit het oog.   

Woonachtig in Leiden

Zoë woont samen in Leiden.