T +31(0)20 670 65 60 T +31(0)70 361 70 02 info@silkadvocaten.nl
NL / EN

Contact.

SILK heeft een locatie in Amsterdam en Den Haag. U treft de contactgegevens van beide locaties onderstaand aan.

Bereikbaarheid locatie Amsterdam

Onze locatie in Amsterdam bevindt zich in Oud-Zuid en is zowel met de auto als met het openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken. Indien u met de auto komt kunt u in onze straat dan wel de omliggende straten vaak gemakkelijk parkeren. Parkeren kost maandag t/m zondag € 6,00 per uur. De bushalte Emmastraat bevindt zich tegenover ons kantoor. Vanaf de halte is het twee minuten lopen naar ons kantoor.

Bereikbaarheid locatie Den Haag

Onze locatie in Den Haag bevindt zich in Spaces gevestigd in het gebouw ‘De Rode Olifant’ vlakbij het Malieveld en het Provinciehuis. Parking Malieveld is de dichtstbijzijnde parkeergarage. In de omgeving van Spaces Den Haag geldt betaald parkeren. De bushalte Weissenbruchstraat bevindt zich vlakbij Spaces. Vanaf de bushalte loopt u terug richting de autoweg (waar de snelweg eindigt). Spaces bevindt zich aan uw rechterhand. 

Algemeen e-mailadres

Heeft u vragen of opmerkingen? U kunt ons kantoor bereiken via het e-mailadres info@silkadvocaten.nl.

Protocol COVID-19

Ons kantoor heeft op basis van de door het RIVM en het kabinet uitgebrachte adviezen om besmetting met en verspreiding van het corona-virus te voorkomen een protocol opgesteld. Deze vindt u hier.

Heeft u een vraag of opmerking? Laat dan een bericht achter.