Terugbelverzoek T +31(0)20 670 65 60 info@silkadvocaten.nl
NL / EN

Organisatie.

SILK Advocaten & Mediators is de handelsnaam van SILK Advocaten & Mediators B.V, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met een vestiging in Amsterdam. SILK Advocaten & Mediators B.V. is de enige opdrachtnemer van alle werkzaamheden die worden verricht. Op de alle door haar verrichte of te verrichten werkzaamheden en handelingen zijn Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze Algemene Voorwaarden worden elders op deze site gepubliceerd.

De advocaten verbonden aan SILK Advocaten & Mediators B.V. zijn geregistreerd bij hun beroepsvereniging, de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA), en zijn onderworpen aan de beroepsregels (met inbegrip van de gedragscode en het tuchtrecht voor advocaten). De regels en codes zijn toegankelijk via de website van de NOvA: www.advocatenorde.nl. Het telefoonnummer van de NOvA is 070-335 35 35.

SILK Advocaten & Mediators B.V. staat ingeschreven in de Kamer van Koophandel (nr. 80596932) en is - conform de richtlijnen van de beroepsgroep - verzekerd bij Allianz tegen beroepsaansprakelijkheid. Onze verzekeringsagent is LĂ©ons, De Boelelaan 1065, Amsterdam.  Het BTW-nummer van SILK Advocaten & Mediators B.V. is NL861729948B01.

SILK Advocaten & Mediators B.V. is aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur en kent een intern klachtenreglement. Mr. Margreet Ruijgrok treedt op als klachtenfunctionaris. Indien u klachten of opmerkingen heeft over de organisatie van SILK Advocaten & Mediators of haar dienstverlening, kunt u met haar contact opnemen via margreetruijgrok@silkadvocaten.nl of 020 - 6706560. Zie ook onze Klachtenregeling elders op deze website.