T +31(0)20 670 65 60 T +31(0)70 361 70 02 info@silkadvocaten.nl
NL / EN

Tarieven.

Onze tarieven variëren van € 175 tot € 285 per uur, afhankelijk van het aantal jaren ervaring van onze advocaten en de aard van uw zaak.

Onze tarieven zijn exclusief btw en belaste en onbelaste verschotten. Verschotten zijn de voor cliënten door onze advocaten gedane uitgaven, zoals griffierecht bij de rechtbank of het gerechtshof, noodzakelijke deurwaarderskosten of reiskosten.

Uurtarief altijd helder

Bij aanvang van uw zaak is het voor u altijd helder tegen welk tarief de betreffende advocaat voor u aan de slag gaat. U ontvangt daarnaast maandelijks een factuur met een specificatie van de gemaakte uren en eventueel in rekening gebrachte verschotten.

Geen gefinancierde rechtsbijstand

In beginsel nemen wij geen zaken op basis van gefinancierde rechtsbijstand (de zogeheten “toevoeging”) aan.

Vrijblijvende kennismaking

Bij persoonlijke kwesties is een goede klik met uw advocaat van wezenlijk belang. Wij bieden daarom de mogelijkheid tot een vrijblijvend (kennismakings)gesprek. Voor dit gesprek van een uur brengen wij eenmalig € 175 exclusief btw in rekening, ongeacht met welke advocaat dit gesprek plaatsvindt. In dit gesprek kunt u uw situatie voorleggen en krijgt u direct mondeling advies.

Indien u interesse heeft in een (kennismakings)gesprek verzoeken wij u vriendelijk het contactformulier van onze website in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen. Wij hebben een vestiging in Amsterdam en Den Haag.

Deskundig.

Betrouwbaar.

Toegankelijk.