Terugbelverzoek T +31(0)20 670 65 60 info@silkadvocaten.nl
NL / EN

Tarieven.

Onze tarieven variëren van € 175 tot € 300 per uur, afhankelijk van het aantal jaren ervaring van onze advocaten en de aard van uw zaak.

Onze tarieven zijn exclusief btw en belaste en onbelaste verschotten. Verschotten zijn de voor cliënten door onze advocaten gedane uitgaven, zoals griffierecht bij de rechtbank of het gerechtshof, noodzakelijke deurwaarderskosten of reiskosten.

Uurtarief altijd helder

Bij aanvang van uw zaak is het voor u altijd helder tegen welk tarief de betreffende advocaat voor u aan de slag gaat. U ontvangt daarnaast maandelijks een factuur met een specificatie van de gemaakte uren en eventueel in rekening gebrachte verschotten.

Geen gefinancierde rechtsbijstand

In beginsel nemen wij geen zaken op basis van gefinancierde rechtsbijstand (de zogeheten “toevoeging”) aan.

Kennismakingsgesprek

Bij persoonlijke kwesties is een goede klik met uw advocaat van wezenlijk belang. Wij bieden daarom de mogelijkheid tot een kennismakingsgesprek. Voor dit gesprek en de eventuele bestudering van relevante informatie vooraf brengen wij een uurtarief in rekening van € 175 exclusief btw. In dit gesprek kunt u uw situatie voorleggen en krijgt u direct mondeling advies.

Indien u interesse heeft in een kennismakingsgesprek verzoeken wij u vriendelijk het contactformulier van onze website in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen.

Deskundig.

Betrouwbaar.

Toegankelijk.