Terugbelverzoek T +31(0)20 670 65 60 info@silkadvocaten.nl
NL / EN
i
Picture of Coen van den End Picture of Coen van den End

Coen van den End

Sinds 2011 is Coen van den End werkzaam als advocaat en sinds 2018 ook als mediator. Coen is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in het ondernemingsrecht en is aan het begin van zijn carrière zowel op dit rechtsgebied werkzaam geweest alsmede op het gebied van het vastgoed- en arbeidsrecht.  

Gedegen kennis van ondernemingsrecht

Coen heeft een scherpe juridische blik en kan als geen ander in financieel complexere echtscheidingen en nalatenschappen samen met zijn cliënten een gedegen strategie uitstippelen. Hij denkt vooruit en is vasthoudend. Hij combineert daarbij zijn ervaring in het ondernemingsrecht met sinds 2015 een passie voor het familierecht en erfrecht. Coen staat – al dan niet als mediator – veel scheidende ondernemers bij en heeft een grote parate juridische kennis.

Familierecht en erfrecht specialist

Coen is lid van de Vereniging van Familie- en Erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). In dit kader heeft hij in 2018 de mediationopleiding succesvol afgerond en in februari 2019 de juridische specialisatieopleiding (JSOF) van de vFAS. In juli 2022 heeft Coen de specialisatieopleiding Erfrecht (cum laude) afgerond. Hij is ook redactielid van het platform www.erven-online.nl. Eerder was hij bestuurslid van de Vereniging de Jonge Balie bij de Hoge Raad der Nederlanden.

Woonachtig in Amstelveen

Coen woont in Amstelveen, is getrouwd en heeft drie kinderen. 

Rechtsgebiedenregister NOvA