T +31(0)20 670 65 60 T +31(0)70 361 70 02 info@silkadvocaten.nl
NL / EN
i
Picture of Coen van den End Picture of Coen van den End

Coen van den End

Sinds 2011 is Coen van den End werkzaam als advocaat en sinds 2018 ook als mediator. Coen is afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam in het ondernemingsrecht en is aan het begin van zijn carrière zowel op dit rechtsgebied werkzaam geweest alsmede op het gebied van het vastgoed- en arbeidsrecht.  

Gedegen kennis van ondernemingsrecht

Hoewel hij uitstekend zijn weg weet binnen het ondernemingsrecht, ligt sinds 2015 zijn focus volledig op het familierecht en erfrecht. Zijn ondernemingsrechtelijke kennis en ervaring komt daarbij goed van pas, in het bijzonder in familierechtelijke kwesties waarbij ondernemers en ondernemingen betrokken zijn.

Familierecht en erfrecht specialist

Coen is lid van de Vereniging van Familie- en Erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS). In dit kader heeft hij in 2018 de mediationopleiding succesvol afgerond en in februari 2019 de juridische specialisatieopleiding (JSOF) van de vFAS. Hij is ook redactielid van het platform www.erven-online.nl. Eerder was hij bestuurslid van de Vereniging de Jonge Balie bij de Hoge Raad der Nederlanden.

Woonachtig in Amstelveen

Coen woont in Amstelveen, is getrouwd en heeft twee kinderen. 

Rechtsgebiedenregister NOvA