Terugbelverzoek T +31(0)20 670 65 60 info@silkadvocaten.nl
NL / EN
i
Picture of Sabrina de Jong Picture of Sabrina de Jong

Sabrina de Jong

Sinds 2011 heeft Sabrina de Jong als juridisch medewerker ervaring opgedaan bij meerdere kantoren binnen de advocatuur, zowel op het gebied van familierecht als intellectueel eigendomsrecht. Na het behalen van haar Master Rechtsgeleerdheid aan de VU in Amsterdam is zij in januari 2015 tot advocaat beëdigd.

Betrokken advocaat met gestructureerde aanpak

Sabrina is een energieke advocaat die graag in nauwe samenwerking met een cliënt werkt; betrokken, gestructureerd en doortastend. Zij zet zich in zaken ten volle in om tot een minnelijke regeling met de andere partij te komen, maar schuwt – indien nodig – ook een gang naar de rechter niet. Zij heeft ruime ervaring met procederen.

Sabrina weet in een vaak hectische periode voor cliënten structuur en duidelijkheid te bieden.

Familierecht en erfrecht specialist

Sabrina staat cliënten bij op het gebied van familierecht en erfrecht. Zij is lid van de Vereniging van Familie- en Erfrecht Advocaten en Scheidingsmediators (vFAS).

In 2020 heeft zij met goed gevolg de Specialisatieopleiding Erfrecht afgerond. Zij is vervolgens in 2022 gestart met het ontwikkelingstraject tot vFAS-scheidingsmediator. In januari 2023 heeft zij met goed gevolg de Juridische Opleiding (JOF) van de vFAS afgerond en inmiddels is zij bezig met de Mediationopleiding (MO).

Sabrina is voor de vFAS redactielid van het platform erven-online.nl, welk platform zich richt op het informeren van consumenten over erfrecht kwesties. Daarnaast is zij auteur bij Kennisbank Split Online, een platform voor het uitwisselen van kennis tussen professionals binnen het familierecht en erfrecht. 

Woonachtig in Amsterdam

Sabrina woont in Amsterdam samen met haar partner, twee kinderen en hond.

Rechtsgebiedenregister NOvA

Oudere berichten.